De Health2Work blog

Health2Work wil jou graag overtuigen van het belang van een gezonde, ergonomisch ingerichte werkplek. Dit proberen we te doen door middel van bijvoorbeeld trainingen, workshops en voorlichtingen, maar ook door middel van onze blogs. In onze blogs delen wij kennis over gezond en efficiënt werken want we willen graag dat jij op zo’n manier werkt dat je energiek en vitaal je dag begint én eindigt! In onze blogs lees je onder andere over goede werkhoudingen, de laatste ontwikkelingen in de ergonomie en slimme ergonomische oplossingen. Ook lees je hoe onze klanten met een specifieke hulpvraag heeft geholpen of hoe je je bureau goed instelt.

Werkstress verminderen door beweging

Werkstress verminderen door beweging

Werkstress is een veelvoorkomend probleem in de moderne werkplek. In dit artikel zullen we de relatie tussen beweging, ergonomie en het verminderen van werkstress verkennen.

3 min
Ontfocussen in de Re-load

Ontfocussen in de Re-load

Stress op het werk is de belangrijkste beroepsziekte in Nederland, met risico op uitval. Het verminderen van stress bij zorgmedewerkers en andere sectoren is cruciaal. We introduceren onze innovatie: de Re-load, die medewerkers en cliënten de kans biedt om te ontsnappen aan de dagelijkse prikkels en nieuwe energie op te doen. Lees verder over ontfocussen in de Re-load.

5 min
Bewegend leren: leuk, gezond en effectief!

Bewegend leren: leuk, gezond en effectief!

De afgelopen tijd is er weinig veranderd aan het meubilair in de klas, maar het gedrag van kinderen is wel veranderd. Ontdek alles over bewegend leren in deze blog. Lees snel verder!

4 min
Het belang van ergonomische hulpmiddelen voor in het klaslokaal

Het belang van ergonomische hulpmiddelen voor in het klaslokaal

Ontdek hoe dynamische ergonomische hulpmiddelen, zoals de ErgoDesk School, de leeromgeving transformeren en zowel leerlingen als docenten ten goede komen. Lees verder en leer meer over de voordelen van actief leren in de klas in onze nieuwste blog.

5 min
Het huren en leasen van een ergonomische werkplek

Het huren en leasen van een ergonomische werkplek

Voor het aanschaffen van een nieuwe ergonomische werkplek is niet altijd het budget beschikbaar. Wij denken graag mee en faciliteren twee mogelijkheden voor flexibele financiering, namelijk: verhuur en lease. Lees verder en ontdek alles over flexibel financieren met Health2Work.

5 min