Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Contactloos afleveren

26 maart 2020
Laatste wijzigingsdatum: donderdag 27 aug. 2020
Contactloos afleveren
Meer informatie over creatief (ergonomisch) thuiswerken vind je hier

Leveringen en inhuizingen gaan gewoon door

Onze monteurs zijn op de hoogte van de verhoogde hygiëne richtlijnen en handhaven de richtlijnen. Dit houdt in dat onze monteurs desinfecterende middelen bij zich hebben en o.a. geen handen schudden. Mocht u vragen over een levering hebben dan kunt u terecht bij onze binnendienst.

Contactloos afleveren

Met name in deze tijd is het belangrijk om gebruik te maken van een ergonomische werkplek. Daarom kan je vanaf nu je product contactloos laten afleveren. Hoe dat in zijn werk gaat zie je in onderstaande video.

Contact

Heb je vragen over contactloos afleveren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij houden je op de hoogte.

Heine de Bruin
Heine de Bruin

Klanten tevredenstellen, daar kan Heine van genieten. Na zijn studie Small Business and Entrepreneurship is Heine van een deeltijdbaan naar een voltijdbaan bij Health2Work gegaan. Heine is leergierig en kreeg de ruimte om zich te ontwikkelen binnen het bedrijf. Inmiddels is hij algemeen directeur. Health2Work biedt veel ergonomische oplossingen en dat is volgens Heine de kracht van het bedrijf. “Als ik klanten adviseer over ergonomische hulpmiddelen bij fysieke klachten, dan kunnen we altijd een geschikt product leveren. Er is bij ons geen ‘nee’ te koop.”

Ga naar alle blog berichten van Heine