Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Ergonomische bureaustoel voor iedere lengte

Ergonomische bureaustoel voor iedere lengte

Ben je opzoek naar een ergonomische bureaustoel maar ben je langer dan gemiddeld of juist kleiner? Dan biedt een standaard ergonomische bureaustoel wellicht niet genoeg instelmogelijkheden voor jou. De meeste bureaustoelen zijn namelijk ontworpen voor de gemiddelde lichaamslengte. Benieuwd naar onze ergonomische bureaustoelen voor iedere lengte? Lees dan snel verder!

Ergonomische bureaustoel om je goed in te voelen

De mens is niet gemaakt om acht uur per dag stil te zitten. Om gedurende de dag geconcentreerd en fit te blijven is het van belang om tijdens de werkdag te bewegen, van werkhouding te wisselen en zoveel mogelijk rechtop te zitten. Rechtop zitten zorgt voor een makkelijke ademhaling, waardoor het bloed voortdurend voorzien wordt van zuurstof. Deze combinatie van rechtop zitten en wisselen van werkhouding noemen wij actief zitten. Om actief te kunnen zitten, is een ergonomische bureaustoel nodig die zich aan jouw lichaam aanpast en niet andersom.

RH Logic 300, 400 en 400 XL

Wat maakt een RH bureaustoel uniek? De RH Logic 300, RH Logic 400 en RH Logic 400 XL zijn ergonomische bureaustoelen, waarmee vrijwel alle zitproblemen kunnen worden opgelost. De instelmogelijkheden zijn erg uitgebreid en zeer simpel te bedienen vanuit je zitpositie. De RH Logic bureaustoelen zijn modulair. Dit houdt in dat de stoel voor alle gebruikers door middel van maatwerk passend ingesteld kan worden. Daarnaast werkt RH met een gepatenteerd 2PP mechaniek waarbij de scharnierpunten van de stoel zo dicht mogelijk bij de scharnierpunten van het menselijk lichaam zitten. De stoel beweegt met je mee wanneer je van zithouding verandert.

Benieuwd welke RH Logic stoel geschikt is voor jou? In onderstaande video vertelt ergonomisch adviseur Alan over het verschil tussen de RH Logic stoelen.

Proefplaatsing ergonomische bureaustoel

Wil jij zonder twijfel een passende ergonomische bureaustoel aanschaffen? Aan de hand van een proefplaatsing kun je kosteloos de bureaustoel uitproberen, hierdoor kun je een paar weken ervaren hoe de stoel je bevalt. Vooraf geven wij advies over welke bureaustoel het beste bij jou past en als we de bureaustoel komen brengen stellen we de bureaustoel op maat voor je in.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Heb je na het lezen van deze blog nog vragen over een ergonomische bureaustoel? Of wil je graag persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

Hadi Smedema
Hadi Smedema

Hadi is ergonomisch adviseur in de regio Friesland en de kop van Noord-Holland. Zijn missie is om iedereen zo’n plezierig, vitaal en productief mogelijke werkdag te bezorgen. “Niet alleen werknemers in kantooromgevingen verdienen een gezonde werkplek, ook in bijvoorbeeld industriële werkomgevingen, op scholen, in zorgwerkomgevingen of onderweg verdien je het om goed te kunnen werken!”

Ga naar alle blog berichten van Hadi

Relevante blog posts

Hoe stel ik mijn bureaustoel goed in?
Hoe stel ik mijn bureaustoel goed in?

We krijgen dagelijks de vraag hoe je een bureaustoel op de juiste manier instelt. Met alleen het aanschaffen van een goede bureaustoel ben je er namelijk nog niet. Wanneer ...

De favoriete stoel van Arbo adviseurs
De favoriete stoel van Arbo adviseurs

Marijke de Roo is key accountmanager bij Flokk. Flokk is marktleider in Europa op het gebied van ontwerp, ontwikkeling en productie van kantoormeubilair. Marijke zet zich d...

Heb jij de juiste zithouding?
Heb jij de juiste zithouding?

Een goede stoel geeft geen garantie dat je er ook goed op zit. Daarom worden stoelen bij levering altijd door één van onze medewerkers persoonlijk ingesteld. Zit jij nog go...