M-board 870 bluetooth keyboard

Art.nr. BEHW040.100009

Met de M-board 870 bluetooth keyboard kun je centrisch werken, wat klachten vermindert en kan voorkomen.

Lees meer..

Aanbiedingsprijs  70,- excl. btw  84,70 incl. btw


Op voorraad
Gratis 30 dagen proefplaatsing
Uitleg proefplaatsing

Direct gratis advies: 088 240 00 60 of 
laat je bellen door een deskundige

Omschrijving

Bakker Elkhuizen

De M-board 870 is een draadloos bluetooth mini- compact toetsenbord. Door het compacte ontwerp is de reikafstand naar de muis kleiner, wat klachten aan de arm en schouder kan voorkomen. Het toetsenbord is mooi compact en weegt slechts 386 gram.

Bluetooth

Dankzij de bluetooth verbinding is het toetsenbord met alle bekende computer- en mobiele besturingssystemen te gebruiken.

Multi-pairing

Het toetsenbord is voorzien van multi-pairing. Deze optie maakt het mogelijk om snel tussen verschillende apparaten te wisselen om op te typen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om snel te switchen tussen je computer, tablet en smartphone. Het M-board 870 toetsenbord kan tot en met acht verschillende apparaten onthouden.

Let op: De layout van het Azerty toetsenbord in IOS is gewijzigd, het @ teken dient nu gemaakt te worden met de combinatie ALT Gr + *.

Aanbevolen door professionals

  • Compact en draadloos
  • Multi-pairing
  • Ergonomisch en voorkomt klachten

Specificaties

Lichamelijke klachten Bovenarmklachten, Coördinatieproblemen, Elleboogklachten, Onderarmklachten, Polsklachten, Vingerklachten
Links- of rechtshandig Links- en rechtshandig
Type aansluiting Draadloos
Type driver Plug and play
Voeding Batterijen
Type toetsenbord Mini-compact toetsenbord
Compatibiliteit Android, iPad, Mac, Windows
Toetsenbord indeling Qwerty
Geïntegreerde USB hub Nee
Breedte 28,6 cm
Lengte 13,2 cm
Dikte 1,9 cm
Type schakelaar Schaarmechanisme
Numeriek Nee
Kleur Grijs

Downloads

Productsheet ≈1 MB PDF Downloaden

Vragen van klanten over Overzicht ergonomische toetsenborden

Wat is RSI - KANS?

Het nieuwe woord voor RSI, Repetitive Strain Injury, is KANS, Klachten Arm, Nek en Schouder. Dit is een verzamelnaam voor allerlei ziektebeelden en pijnklachten die op enige wijze gerelateerd zijn aan arbeid en de herhaalde bewegingen, krachtsinspanningen en belastende houdingen die daarbij optreden. Werkdruk en stress spelen een rol, omdat deze leiden tot verhoogde spierspanning. Zo is ook gebrek aan beweging een risicofactor, omdat dit leidt tot verminderde doorbloeding en verhoogde spierspanning in bijvoorbeeld de nek/schoudergordel.

Meer over RSI & CANS

Waarom een los numeriek toetsenbord?

Als je het numerieke gedeelte van je toetsenbord niet of nauwelijks gebruikt, kan je beter een toetsenbord gebruiken zonder numeriek gedeelte. Echter kan een numeriek toetsenbord in sommige situaties wel handig zijn. Voor deze situaties leent een los numeriek toetsenbord zich uitstekend. Door middel van plug & play is een numeriek toetsenbord snel en makkelijk in te zetten als dat nodig is. Voor mensen die intensief gebruik maken van een numeriek toetsenbord hebben we enkele uitgebreide modellen in ons assortiment met extra functies zoals een ingebouwde calculator. 

Bekijk onze numerieke toetsenborden

Waarom een minitoetsenbord?

Compacte toetsenborden of minitoetsenborden verminderen de reikafstand naar de muis (Cook, 1998), verlagen de belasting van de onderarm en worden als meer comfortabel ervaren dan standaard toetsenborden (Van Lingen, 2003). De muis wordt bijna 2 keer meer gebruikt dan het toetsenbord. Daarom is het van groot belang dat de muis goed gepositioneerd kan worden, dichtbij het lichaam. Een standaard toetsenbord veroorzaakt bij personen die rechtshandig muizen een ongunstige positie van de arm, namelijk relatief ver van het lichaam verwijderd. Met als gevolg dat de reikafstand en daarmee de kans op klachten groter wordt. Als het numerieke gedeelte van het toetsenbord niet intensief wordt gebruikt, is een compact toetsenbord een zeer gezond alternatief. 

Bekijk onze minitoetsenborden

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren