Score 5100 Medium bureaustoel

Art.nr. 104795 - standaard
Bureaustoel Score 5100 Medium wordt standaard geleverd met zwart wollen bekleding, deze kleur is naar wens aanpasbaar. Door de gemiddelde rugleuning is deze stoel uitstekend geschikt voor het gemiddelde postuur.
Lees meer..

* Verplichte velden

Informatie aanvragen
Gratis 30 dagen proefplaatsing
Uitleg proefplaatsing

Daarom Health2Work

  • Ergonomische bureaustoelen worden op locatie individueel ingesteld.
  • Ergonomische bureaustoelen krijg je bij ons 30 dagen gratis op proef.
  • Bij ons geldt een 100% tevredenheidsgarantie, wij zoeken samen met je naar een oplossing.

Omschrijving

Score

Bureaustoel Score 5100 Medium is een comfortabele stoel, door het 'Synchromechaniek' wordt de juiste afstelling bereikt. Om de juiste ondersteuning te bevorderen zijn er een aantal opties te kiezen. Namelijk een verstelbare luchtlumbaalsteun, die zorgt voor een uitstekende steun in de onderrug, een schuifzitting waardoor de juiste afstand tussen tussen de rugleuning en zitting wordt bereikt en een hoofdsteun voor een optimale steun voor het hoofd en de nek.

Verschillende instellingen

Standaard wordt de stoel afgeleverd met multi-instelbare armleggers, deze zorgen voor een juiste ondersteuning van de armen en voorkomt nek en schouderklachten. Het onderstel met een doorsnede van 70 cm is zeer robuust en zorgt voor een goede stabiliteit. Ook is er de keuze tussen verschillende steunen, standaard wordt de bureaustoel geleverd met harde wielen of zachte wielen. Als optie zijn er zachte belast geremde wielen leverbaar.

Actieve zithouding creëeren 

Een actieve zithouding voorkomt zit-gerelateerde klachten en stimuleert de bloedsomloop wat de concentratie en productiviteit ten goede komt. Er zijn verschillende aanvullende manieren om een actieve zithouding te creëren. Zo kan een Zit- sta bureau een uitkomst bieden. Een zit- sta bureau zorgt voor een afwisselende actieve houding. Ook kun je er voor kiezen om een zit-fitbal als bijproduct aan te schaffen. Dankzij het afwisselen tussen de zit-fitbal en een bureaustoel, bijvoorbeeld de Score 5100 medium, wordt een actieve zithouding gecreëerd. 

Aanbevolen door professionals

  • 3D armleggers
  • Geschikt voor kleinere mensen
  • Diverse instelmogelijkheden

Specificaties

Lichamelijke klachten (Lage) rugklachten, Nekklachten, Schouderklachten
Postuur Gemiddeld
Type werkplek Flexwerkplek, Vaste werkplek, Thuiswerkplek
Zithoekverstelling Ja
Rughoekverstelling Ja
Gewichtsinstelling Ja
Instelmogelijkheden Hoogte rugleuning, Hoogte zitting
Bedieningsmogelijkheid Handbediening
Type mechaniek Synchromechaniek
Type bekleding Stof
Kleur Standaard zwart, maar dit product is in verschillende kleuren leverbaar. Zie downloads voor de stoffenkaart.
Minimale zithoogte 49 cm
Maximale zithoogte 59 cm
Minimale zitdiepte 50 cm
Schuifzitting Op aanvraag
Breedte zitting 50 cm
Rugleuning Middelhoge rugleuning
Breedte rugleuning 46 cm
Armleggers Ja
Neksteun Op aanvraag
Type onderstel Gepolijst aluminium kruisvoet
Wielen Voor harde vloer

Diamant Groep

Als leerwerkbedrijf biedt de Diamant-Groep passend werk en ontwikkeling aan ruim 3.000 mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Deze mensen uit Tilburg en buurgemeenten kunnen hun talenten inzetten bij een grote variatie aan leerwerkplekken in verschillende bedrijfssectoren.

De Diamant-Groep is sinds 2009 klant van Health2Work. 'De uitstekende dienstverlening ben ik erg tevreden over', aldus Evers. 'Ik houd me al tien jaar bezig met vooral kwaliteit en arbeidsomstandigheden en heb dus …

Lees volledige klantverhaal

Downloads

Productsheet ≈1 MB PDF Downloaden

5100 Line Informatie

137,72 KB PDF Downloaden

Score 5100 Zitinstructiekaart

331,32 KB PDF Downloaden

Vragen van klanten over Ergonomische bureaustoel

Waarom een ergonomische bureaustoel?

De mens is niet gemaakt om acht uur per dag stil te zitten. Je moet bewegen, vaak van werkhouding veranderen en zoveel mogelijk rechtop zitten, waardoor je ademhaling vergemakkelijkt wordt. Hierdoor wordt je bloed voortdurend voorzien van zuurstof met als gevolg dat je gezondheidsklachten voorkomt en je de hele dag fit en geconcentreerd blijft. Dat is wat wij actief zitten noemen. Maar om actief te kunnen zitten, is een stoel nodig die zich aan jou aanpast, en niet andersom.  

Bekijk onze ergonomische bureaustoelen

Wat is het verschil tussen de NPR-1813 en NEN-EN 1335?

Wat is het verschil tussen de NPR-1813 en NEN-EN 1335? Het gaat hier over Nederlandse en Europese normen voor kantoorstoelen. De norm zegt iets over de maatvoering en instelbaarheid van een bureaustoel. NEN-EN 1335 is de Europese norm. Omdat de maat van Nederlanders onderling erg verschillend is, is een extra praktijkrichtlijn gemaakt; NPR-1813. Met deze richtlijn kunnen bureaustoelen voor c.a. 95% van de Nederlandse beroepsbevolking voor een goede en veilige ondersteuning zorgen. De NPR-1813 kan gezien worden als het maatvoering programma van eisen van kantoorstoelen voor het Nederlandse bedrijfsleven.   Verschil Europese en Nederlandse norm Bekijk alle verschillen tussen NPR-1813 en NEN-EN 1335.

Wat is een permanent rugcontact mechaniek?

Bij een permant rugcontact mechaniek beweegt de rugleuning continu met de rug van de gebruiker mee. De tegendruk van de rugleuning is instelbaar. De zitting blijft hierbij in de zelfde stand.

Neem contact op voor meer informatie

Wat is een synchroonmechaniek?

Het synchroonmechanisme, waarbij de zitting in een vaste verhouding tot de rugleuning beweegt, is een veelvoorkomend mechanisme. Wanneer de zitting een graad achterover kantelt, kantelt de rugleuning twee of drie keer zoveel achterover (1-op- 2 of 1-op-3). Deze mechanieken zijn veelal uitgevoerd met een gewichtsinstellingsmogelijkheid, zodat men goed in evenwicht kan zitten. Het mechaniek is blokkeerbaar in diverse standen.

Neem contact op voor meer informatie

Wat is een tiltmechaniek?

Bij een tiltmechaniek zijn de zithoek en de rughoek beide onafhankelijk van elkaar instelbaar. Als men zit, staan de rug en zitting vast in de gewenste hoek.

Neem contact op voor meer informatie

De volgende producten zijn misschien ook interessant

Clean2Work Textielreiniger

Clean2Work Textielreini...

Aanbiedingsprijs  6,95 excl. btw  8,41 incl. btw

 
 
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren