Welkom in de zorgomgeving!

Health2work kan jou helpen met het voorkomen en oplossen van fysieke gezondheidsklachten in de zorgomgeving
door eerlijk en persoonlijk advies!

Bekijk maatwerk oplossingen Vraag Dè Vitaliteitsgids aan

Slimme totaalinrichting voor de zorg

De inrichting van een zorginstantie gaat niet alleen over de bewoner, cliënt of patiënt; het gaat ook over de medewerker. Verhoog het welbevinden van zorgverlener en zorgvrager met slimme zorginrichting!

Lees meer
ervaringen van tevreden klanten over Health2Work.

Klanten over ons

Health2Work levert diverse ergonomische hulpmiddelen voor de werkplekken van Merem Behandelcentra. Daarnaast neemt Merem steeds vaker zorggerelateerde artikelen voor haar cliënten.

Lees meer
minder lichamelijke belasting voor zorgmedewerkers

Fysieke belasting

Frequent en langdurige werken in een verkeerde houding kan leiden tot lichamelijke klachten. Pas de werkomgeving dusdanig aan dat deze goed is voor patiënt én medewerker.

Werken op hoogte
duurzame inzetbaarheid in de zorg health2work

Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid van medewerkers is belangrijk! Voorkom ziekteverzuim door het inzetten van de juiste ergonomische hulpmiddelen en verhoog het welbevinden van patiënt en medewerker.

Transfers
100% tevredenheidsgarantie

100% tevredenheidsgarantie

Wij doen er alles aan om producten te leveren die de fysieke belasting van medewerkers verlagen en het comfort van patiënten verhogen. Niet tevreden? Wij zoeken een oplossing!

100% tevredenheidsgarantie
zitoplossingen voor elke zorgomgeving prikstoelen stoelen patientstoelen

Hier een trigger

Onze zitoplossingen worden op twee aspecten geselecteerd. Zijn ze goed voor de patiënt én voor de zorgverlener? Dan mogen ze in ons assortiment.

Ergonomische zitoplossingen
30 dagen gratis proefplaatsing vrijblijvend producten uittesten

Proefplaatsing concept

Wij bieden onze klanten de mogelijkheid onze producten 30 dagen in hun eigen werkomgeving te testen. Bevalt het product niet? Dan nemen wij het terug.

30 dagen proefplaatsing
Anti-decubitus oplossingen zorg tegen doorligplekken

Anti decubitus

Decubitus is niet alleen een last voor de patiënt, maar ook een fysieke belasting voor de medewerker. De juiste hulpmiddelen kunnen deze last verlichten.

Anti decubitus

 • Deskundig advies op maat

  Deskundig advies op maat

  Wij zijn gespecialiseerd in productergonomie. Waarbij de individuele medewerker altijd het uitgangspunt vormt. Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Maak een afspraak
 • Wat kenmerkt ons?

  Kostenbesparing

  Een man een man, een woord een woord. Vertrouwen, communicatie, kennis en service met veel enthousiasme zijn de basisingrediënten van Health2Work

  Lees meer over ons
 • Maatwerkoplossingen

  Soms kan er door lichamelijke afmetingen geen optimaal gebruik gemaakt worden van meubilair. Wij bieden maatwerkoplossingen voor iedere situatie!

  Oplossingen op maat

Uit onze kennisbank voor ergonomie en vitaliteit

Bestaan er ook aankleedtafels die in hoogte verstelbaar zijn?

Ja, wij hebben twee modellen in hoogte verstelbare aankleedtafels in ons assortiment. Het (helpen met) aankleden van een mindervalide persoon kan een behoorlijke belasting zijn voor je rug. Het is daarom belangrijk dat je op de juiste hoogte werkt. Met een aankleedtafel beperkt je de fysieke belasting. De hoogte van het werkblad kan worden aangepast aan de gewenste werkhoogte.

 

Bekijk onze aankleedtafels

Hoe kan ik de fysieke belasting bij het aanschuiven van eetkamerstoelen tot het minimum reduceren?

Het aanschuiven van eetkamerstoelen gaat veelal gepaard met grote fysieke belasting bij het verplegend en verzorgend personeel. De overheid streeft naar zoveel mogelijk onafhankelijkheid voor de patiënt. Daar waar de patiënt zelf handelingen kan verrichten, is het niet de bedoeling dat verpleegkundigen dit doen. Door de eetkamerstoel aanschuifmodel behoort dit tot het verleden. Onze eetkamerstoel aanschuifmodel maakt het zelfstandig aanschuiven gemakkelijk, indien er toch hulp van een verzorgende bij nodig is wordt de fysieke belasting tot het minimum gereduceerd.

Bekijk onze verplaatshulpmiddelen

Hoe kan ik het beste cliënten op hoogte wassen?

Met behulp van een douchebrancard welke in hoogte verstelbaar is, de statische belasting van de zorgverlener is daardoor zo klein mogelijk. De Praktijkrichtlijnen Fysieke Belasting geven aan dat er een in hoogte verstelbare douchebrancard nodig is als een cliënt liggend moet worden gedoucht.

 

Bekijk onze douchebrancards

Hoe kan ik het beste mijn cliënt/patiënt bij een valincident weer staand of zittend krijgen?

Binnen verpleeg- en verzorgingshuizen lopen jaarlijks zo’n 7.700 bewoners van 65 jaar en ouder letsel op ten gevolge van valincidenten. Om bewoners vanaf de grond weer staand of zittend te krijgen kost een grote hoeveelheid fysieke kracht. Met behulp van een Standup van Handicare of een til- of planfondlift is de fysieke belasting bij het optillen van bewoners te beperken.

 

Bekijk onze tilhulpmiddelen

Hoe kan ik valincidenten voorkomen?

Binnen verpleeg- en verzorgingshuizen lopen jaarlijks zo’n 7.700 bewoners van 65 jaar en ouder letsel op ten gevolge van valincidenten. Om valincidenten te reduceren/ voorkomen hebben wij een omgevingscan ontwikkeld. Ben je benieuwd naar onze oplossingen en advies, vraag dan onze omgevingsscan aan.

Vraag een omgevingsscan aan!

Professional over ons

-

Uitgelichte ergonomische producten