Bureaufiets

  • Gratis proefplaatsing!

    • Alle producten mag je 30 dagen lang zelf proberen.
    • Wij leveren onze producten snel uit voorraad, vaak binnen 48 uur.
    • Vrijblijvend persoonlijk en deskundig advies op maat.
    Bij ons geldt een 100% tevredenheidsgarantie. Niet goed, geld terug!

5 Item(s)

per pagina

Grid  Overzicht 

Fietswerkplek

Met een bureaufiets wissel je zitten en bewegen heel goed af. Het afwisselen tussen staand en zittend werken is een ergonomisch verantwoorde keuze. Naast staand werken, kun je ook een bureaufiets aan het bureau schuiven. De bureaufiets kun je heel simpel verplaatsen en is daarom eenvoudig te gebruiken in combinatie met een zit-sta bureau. Door te fietsen op de werkplek bevorder je de bloedsomloop en werk je productiever, blijf je langer geconcentreerd en ben je daarnaast gezond bezig.

Bureaufiets

Een bureaufiets of ook wel Deskbike is een ideaal middel om een hele dag statisch zitten te onderbreken. Bij langdurig zitten zijn je beenspieren niet tot nauwelijks actief. Hierdoor vermindert de doorbloeding van je spieren. Dit heeft mogelijk fysieke en psychische klachten tot gevolg. Door te fietsen op het werk verklein je de kans op gezondheidsklachten. 

Fietsen leidt tot lager ziekteverzuim

Niet alleen op de werkplek, maar ook wanneer werknemers naar het werk fietsen leidt dit tot een lager ziekteverzuim. Uit onderzoek blijkt dat werknemers die op de fiets naar het werk gaan ruim een dag per jaar minder verzuimen. Probeer daarom fietsend naar het werk te komen. Woon je te ver weg? Dan is de bureaufiets de ideale, ergonomische oplossing voor op de werkplek.

Achter het bureau

Met een bureaufiets kom je in beweging, je wisselt zittend en staand werk af door tijdens het werk af en toe te fietsen. Fietsen op de werkplek heeft als voordeel dat je productiever, fitter en beter geconcentreerd bent. Lees meer over de bureaufiets en het nut ervan in onze blog ‘Het nut van fietsen achter het bureau’. De voordelen van het gebruik van een bureaufiets worden hier beschreven en daarnaast worden tips gegeven om een dynamische werkplek te creëren. Wil je meer weten over een bureaufiets? Dan kun je vrijblijvend bij onze ergonomische adviseurs terecht voor informatie en ergonomisch advies over de bureaufiets. Je kunt de bureaufiets ook 30 dagen op proef uitproberen.