DNS 14 Group

Art.nr. 103999
Voor bedrijven en organisaties die documenten, verslagen en e-mails sneller, efficiënter en met minimale inspanning willen verwerken.
Lees meer..

Aanbiedingsprijs  601,38 excl. btw  727,67 incl. btw


Op voorraad

* Verplichte velden

Heine de Bruin ergonomisch adviseur

Direct gratis advies: 088 240 00 60 of 
laat je bellen door een deskundige

Daarom Health2Work

 • Met spraakherkenning kunt je de volledige computer besturen en teksten dicteren
 • Health2Work geeft professionele training op het gebied van Spraakherkenning
 • Bij ons geldt een 100% tevredenheidsgarantie, wij zoeken samen met je naar een oplossing
 • Bij ons krijg je vrijblijvend persoonlijk en deskundig advies op maat

Omschrijving

Dragon Professional Group 14 spraakherkenning is geschikt voor bedrijven en organisaties die documenten, verslagen en e-mails sneller, efficiënter en met minimale inspanning willen verwerken. De gebruiker spreekt en de software typt de tekst in het gewenste programma op de pc. Lees meer hierover in het blog Spreek jij al met je computer?

DNS 14 Group is de perfecte spraakoplossing binnen een zakelijke omgeving. Met het groepspakket kun je met meerdere medewerkers efficiënter dan ooit rapporten, documenten en meer uitwerken.

Voordelen:

 • Kan door één gebruiker worden gebruikt met slechts één Dragon licentie op meerdere pc's
 • Ideaal voor gebruik op een remote desktop.
 • Het is gemakkelijk om je tekst te laten controleren door een andere gebruiker.
 • Wijzigingen en updates kunnen in één keer worden doorgevoerd bij meerdere gebruikers.
 • DNS 14 Group werkt perfect in combinatie met Windows Installer.
 • Mogelijkheid tot automatisering van workflows.

Flexibel en efficiënt

DNS 14 Group wordt geleverd via een Multi-Licence programma en is hierdoor flexibel uit te rollen binnen een organisatie. Daarnaast is het ook nog eens zeer efficiënt, met het gebruik van spraakherkenning kun je kostbare tijd en geld besparen. DNS Group kenmerkt zich door snelheid, nauwkeurigheid en gebruiksvriendelijkheid. Het gebruik van spraakherkenning stelt werknemers in staat om documenten te maken met een snelheid van maar liefst 160 woorden per minuut, dit is drie keer sneller dan regulier typen. Deze software zorgt er tevens voor dat je minder lichamelijke klachten gaat ervaren.

Dragon in combinatie met een bluetooth-headset

Het gebruik van een Bluetooth-headset in plaats van een standaard headset met een microfoon biedt een extra voordeel: naast het comfort van de vrijheid van je handen, stelt het gebruikers in staat te kunnen bewegen/lopen terwijl ze dicteren. 

Health2Work verzorgt het traject van A tot Z

Wij verzorgen voor jou de complete oplossing. Dit begint met een gratis demonstratie en eindigt bij de implementatie van de volledige oplossing. In samenwerking wordt geïnventariseerd welke werkwijze voor jullie organisatie het meest efficiënt is. Daarna maken we een voorstel en controleren we de randvoorwaarden, zoals de systeemeisen. Wij maken een voorstel bestaande uit software, hardware, installatie en training van de toekomstige gebruikers. Tijdens de gebruiksfase bieden we een servicecontract.

Als je nog geen ervaring met spraakherkenning hebt, schrijf je dan in voor de Basistraining Spraakherkenning. Heb je vaker met deze software gewerkt? Meld je dan aan voor de Vervolgtraining Spraakherkenning en leer hoe je álles uit de software haalt.

Leer meer over spraakherkenning en digitaal dicteren en bezoek onze Academy en bekijk de demonstratie.

Aanbevolen door professionals

 • Nauwkeurigheid tot 99%
 • Wel 3x sneller dan typen
 • Inloggen op meerdere pc's

Specificaties

Lichamelijke klachten Bovenarmklachten, Coördinatieproblemen, Elleboogklachten, Handklachten, Nekklachten, Onderarmklachten, Polsklachten, Schouderklachten, Vingerklachten

Downloads

Productsheet ≈1 MB PDF Downloaden

Vragen van klanten over Spraakherkenning en digitaal dicteren

Wat houdt digitaal dicteren en spraakherkenning in?

De documentstromen (workflow) binnen veel organisaties worden steeds professioneler georganiseerd. De ideale oplossing voor het efficiënt verwerken van documenten is digitaal dicteren, eventueel in combinatie met spraakherkenning. Het creëren van documenten neemt veel tijd in beslag. Door het inzetten van digitaal dicteren en spraakherkenning kan zeer veel tijdwinst worden behaald.

Je stem gebruiken, gaat tot 4 keer sneller dan het toetsenbord. Digitaal dicteren kan worden ingezet om verslagen, brieven, offertes, notulen en nog veel meer vast te leggen. Je kunt overal je dictaten inspreken en bent vrij om te werken waar je wilt. De geluidsbestanden worden in compact formaat opgeslagen en kunnen eenvoudig beschikbaar worden gesteld voor bijvoorbeeld het secretariaat.

De geluidsbestanden kunnen worden afgeluisterd via de computer en worden uitgetypt. Met behulp van spraakherkenning wordt een nog groter efficiencyvoordeel behaald. Met spraakherkenningssoftware kan je direct of indirect je spraak omzetten in tekst. 

Bekijk onze digitale voice recorders en digitale dicteermicrofoons

Kan ik begeleiding krijgen bij het kiezen van spraakherkenningssoftware?

Health2Work verzorgt de complete oplossing spraakherkenning. Dit begint met een demonstratie en eindigt bij de implementatie van de software en training van de gebruiker. Aan de hand van de wensen wordt geïnventariseerd welke werkwijze voor het meest efficiënt is. Deze werkwijze wordt uitgebreid gedemonstreerd. Daarna wordt een voorstel gemaakt en zullen de systeemeisen worden gecontroleerd. Het voorstel bestaat uit de software en hardware, installatie, training van de toekomstige gebruikers en nazorg. Na afloop van dit traject kan iedere gebruiker direct efficiënt aan de slag met het systeem.  

Informeer over de mogelijkheden

Wat zijn de voordelen van spraakherkenning?

 • 4 x sneller tekst invoeren dan blind typen
 • Geen spelfouten
 • Minder kans op RSI klachten
 • Te gebruiken met veel
 • Windowsprogramma’s
 • Tot 99% nauwkeurig
Bekijk onze spraakherkenningssoftware

De volgende producten zijn misschien ook interessant

Digta 7 Slide Premium Set

Digta 7 Slide Premium S...

Aanbiedingsprijs  499,- excl. btw  603,79 incl. btw

Plantronics SAVI W440

Plantronics SAVI W440...

Aanbiedingsprijs  289,- excl. btw  349,69 incl. btw

 
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren