Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie. Meer weten? | Verbergen

Terug naar overzicht

Workshop inschrijving

Transfers en positioneren van obese cliënten

Transfers en positioneren van obese cliënten

Tijdens de workshop Transfers en positioneren van obese cliënten doe je theoretische en praktische kennis op over obesitas. Je leert de belangrijkste kenmerken van het natuurlijke bewegingspatroon van obesitas cliënten en je oefent met een risicobeoordeling van de omgeving van de cliënt.


Omschrijving

In deze workshop staat de zorg voor cliënten met overgewicht centraal. De workshop is geschikt voor zorgprofessionals die betrokken zijn bij de zorg voor obese cliënten. Je gaat praktisch aan de slag met speciale technieken en het toepassen van veilige hulpmiddelen bij alledaagse transfers zoals van zitten naar staan, draaien en een nieuwe houding aannemen in bed, looptraining en het optillen van zware ledematen.

Locatie

Deze workshop vindt plaats in Blaricum. Het is ook mogelijk deze workshop te organiseren op één van onze andere locaties: Surhuisterveen of Gentbrugge. Wil je graag dat wij bij jou langskomen? Geen probleem! Vraag naar de mogelijkheden.

Kosten

Voor €199,00 excl. BTW kun je deelnemen aan deze interactieve workshop. Bij aanvang van de workshop ontvang je het lesmateriaal. Wij verzorgen een uitgebreide lunch en een borrel na afloop van de workshop.

Leerdoelen

Na de workshop...

  • weet je hoe je de veiligheid van zowel de cliënt als jezelf waarborgt.
  • weet je wanneer manuele verplaatsing te belastend is.
  • weet je welke hulpmiddelen je praktisch, veilig en makkelijk kunt inzetten voor obese cliënten.