Ergonomische bureaustoel

Filter op
Toon volgende 15 producten van de 45

Items 1 to 15 of 45 total

per pagina
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Grid  Overzicht 

Ergonomische bureaustoel

Het is algemeen bekend dat zitten ongezond is. Zitten kan leiden tot gezwollen benen. Uit onderzoek van professor Einar Stranden van de Alkar Universiteit in Oslo is aangetoond dat na 30 minuten de benen gaan zwellen als men op een vaste stoel zit. Wanneer de bureaustoel echter in de schommelstand staat ingesteld en meer bewegingsvrijheid biedt, zodat de gebruiker wordt gestimuleerd zijn enkels te bewegen, is er na 30 minuten geen sprake van gezwollen benen. Een ergonomische stoel met schommelstand is een goede basis voor een dynamische werkplek.

Waarom een ergonomische bureaustoel?

Om klachten te voorkomen is het belangrijk om op een ontspannende manier met je werk bezig te zijn en voor een lage belasting van het lichaam te zorgen. Een ergonomische bureaustoel is zo ontworpen dat hij meebeweegt met je lichaam en steun geeft op de plekken waar dat nodig is. Als gevolg hiervan wordt je lichaam minder belast, voorkom je gezondheidsklachten en blijf je de hele dag geconcentreerd en fit.

Grote verscheidenheid aan merken en stoelen

Om onze klanten een breed assortiment aan te kunnen bieden kopen wij onze ergonomische bureaustoelen in bij leveranciers uit heel Europa. Zo zijn onze belangrijkste merken: RH, BMA, Score, Swopper en Varier. Voor elke situatie hebben wij een passende oplossing.

Kniestoel

Het is belangrijk om tijdens een lange werkdag actief en passief zitten af te wisselen. Met de Varier kniestoelen kun je op een natuurlijke wijze bewegen en krijg je alle ruimte om je balans te vinden. Voor een gezond lichaam is activiteit van essentieel belang.

Controller - 24 uurs bureaustoel

Op steeds meer werkplekken wordt dag en nacht gewerkt. Aan zo’n stoel moet dan ook hoge eisen worden gesteld. Hij moet extra robuust en comfortabel zijn, maar ook altijd ‘fris’ aanvoelen. Wij bieden daarom een assortiment 24 uurs stoelen aan voor verschillende toepassingen.

Advies nodig?

Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze! Een ergonomische bureaustoel werkt niet alleen preventief, maar ook curatief. Bij bepaalde klachten kan een ergonomische probleemoplosser uitkomst bieden. Heb je last van lichamelijke klachten en ben je op zoek naar een oplossing? Of wil je een passend advies in jouw situatie?  Plaats hier je adviesaanvraag en één van onze medewerkers neemt contact met je op.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren