Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Ontmoet een dynamische en gezonde werkplek aan de A7 en A27

08 juni 2017
Laatste wijzigingsdatum: vrijdag 03 apr. 2020
Ontmoet een dynamische en gezonde werkplek aan de A7 en A27

Sinds vorig jaar hebben we een nieuwe locatie in het midden van het land. Deze locatie gebruiken wij als showroom en als workshopruimte voor onze Health2Work Kennisbank. Onze collega’s gebruiken de locatie in Blaricum als flexwerkplek. Een perfecte locatie, want de locatie grenst aan de A27.
Een aantal dagen in de week wordt deze locatie niet gebruikt. Daarom hebben we het concept Ergonomie2Meet bedacht. We bieden onze inspirerende ruimtes aan ons netwerk aan.

Ergonomie2Meet

Vrijblijvend kennismaken met ergonomie, dit is wat je bij ons op verschillende locaties en manieren kunt doen. De locaties zijn compleet ergonomisch ingericht, je maakt kennis met ergonomie. Met dit concept willen we bewustwording creëren: wat kan ergonomie betekenen voor je vitaliteit en productiviteit in de werkomgeving.

“De Ergonomie2Meet locaties zijn perfecte locaties qua ligging”.

Locaties

De locaties liggen centraal in het land, waardoor ze goed bereikbaar zijn. De locatie in Midden Nederland ligt direct aan de snelweg A27, in Blaricum. In Noord Nederland hebben we een locatie in Surhuisterveen, dit ligt 6 km van de snelweg A6.

Hoe werkt het?

Wil je gebruik maken van Ergonomie2Meet? Je bent van harte welkom! Bekijk onze locaties op de website en ontdek welke ruimte goed aansluit bij jouw vergadering, overleg of werkzaamheden. Vervolgens kun je de locatie en ruimte reserveren bij één van mijn collega’s of via onderstaande button.

Reserveer een ruimte
Douwe Jan Boersma
Douwe Jan Boersma

Douwe Jan Boersma is de voormalige Algemeen directeur van Health2Work en heeft het bedrijf opgericht. Inmiddels is hij gestart met Opnieuw BV in Buitenpost. “Ik houd me ook bezig met innovatie en bedenk nieuwe concepten. Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg."

Ga naar alle blog berichten van Douwe Jan

Relevante blog posts