Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Ontmoet een dynamische en gezonde werkplek aan de A7 en A27

Ontmoet een dynamische en gezonde werkplek aan de A7 en A27

Sinds vorig jaar hebben we een nieuwe locatie in het midden van het land. Deze locatie gebruiken wij als showroom en als workshopruimte voor onze Health2Work Kennisbank. Onze collega’s gebruiken de locatie in Blaricum als flexwerkplek. Een perfecte locatie, want de locatie grenst aan de A27.
Een aantal dagen in de week wordt deze locatie niet gebruikt. Daarom hebben we het concept Ergonomie2Meet bedacht. We bieden onze inspirerende ruimtes aan ons netwerk aan.

Ergonomie2Meet

Vrijblijvend kennismaken met ergonomie, dit is wat je bij ons op verschillende locaties en manieren kunt doen. De locaties zijn compleet ergonomisch ingericht, je maakt kennis met ergonomie. Met dit concept willen we bewustwording creëren: wat kan ergonomie betekenen voor je vitaliteit en productiviteit in de werkomgeving.

“De Ergonomie2Meet locaties zijn perfecte locaties qua ligging”.

Locaties

De locaties liggen centraal in het land, waardoor ze goed bereikbaar zijn. De locatie in Midden Nederland ligt direct aan de snelweg A27, in Blaricum. In Noord Nederland hebben we een locatie in Surhuisterveen, dit ligt 6 km van de snelweg A6.

Hoe werkt het?

Wil je gebruik maken van Ergonomie2Meet? Je bent van harte welkom! Bekijk onze locaties op de website en ontdek welke ruimte goed aansluit bij jouw vergadering, overleg of werkzaamheden. Vervolgens kun je de locatie en ruimte reserveren bij één van mijn collega’s of via onderstaande button.

Reserveer een ruimte
Heine de Bruin
Heine de Bruin

Klanten tevredenstellen, daar kan Heine van genieten. Na zijn studie Small Business and Entrepreneurship is Heine van een deeltijdbaan naar een voltijdbaan bij Health2Work gegaan. Heine is leergierig en kreeg de ruimte om zich te ontwikkelen binnen het bedrijf. Inmiddels is hij algemeen directeur. Health2Work biedt veel ergonomische oplossingen en dat is volgens Heine de kracht van het bedrijf. “Als ik klanten adviseer over ergonomische hulpmiddelen bij fysieke klachten, dan kunnen we altijd een geschikt product leveren. Er is bij ons geen ‘nee’ te koop.”

Ga naar alle blog berichten van Heine

Relevante blog posts

Ontmoeten en vergaderen bij Ergonomie2Meet
Ontmoeten en vergaderen bij Ergonomie2Meet

Health2Work biedt jou de mogelijkheid om in een volledig ergonomisch ingerichte ruimte te werken en te vergaderen. Wil je een bijeenkomst of workshop organiseren? Of wil je...

Wat is ergonomie?
Wat is ergonomie?

Ergonomie houdt zich hoofdzakelijk bezig met de interactie tussen de mens en (elementen uit) zijn omgeving. Het streven is die interactie tussen mens en machine te optimali...

Ontmoet ergonomie - Ergonomie2Meet
Ontmoet ergonomie - Ergonomie2Meet

Wat is ergonomie en wat kan ergonomie voor jou betekenen? Ontdek dit in onze vestigingen in Blaricum en Surhuisterveen. Op deze locaties hebben wij de ruimtes ergonomisch i...