Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.
Terug naar overzicht

Workshop inschrijving

Vitaliteit en bewegen op de werkvloer

Vitaliteit en bewegen op de werkvloer

Nederland staat bovenaan in Europa als het gaat om zitten, 32% van de volwassenen zitten dagelijks gemiddeld 8,5 uur. Dit brengt ernstige gezondheidsrisico's met zich mee, zoals hart- en vaatziekten en diabetes type II. Tijdens deze workshop leer je hoe je vitaliteit en beweging op de werkvloer kunt toepassen en stimuleren. Een absolute noodzaak.

199,- per ticket (excl btw)

Ingeplande workshops

 • 11 juli 2024 12:00, Surhuisterveen Nog 18 plaatsen beschikbaar
  tickets
 • 03 oktober 2024 12:00, Blaricum Nog 20 plaatsen beschikbaar
  tickets
1 tickets (199,- excl btw)

Omschrijving

Onze interactieve workshop 'Meer Beweging op de Werkvloer' is specifiek ontworpen om HR-managers en Arbo-professionals krachtige tools te bieden. Tijdens de workshop gaan we in op technische mogelijkheden voor dynamisch werken, krijg je grip op het begrip vitaliteit en weet je hoe je meer bewegen op de werkvloer toe kan passen in de praktijk. Geven we je grip op preventie en daarmee verzuim. Daarnaast gaan we aan de slag met het goed gebruiken van (kleine) hulpmiddelen om dynamisch werken bij jou op (thuis)kantoor te stimuleren. Zodat jij samen met je collega's effectief aan de slag kan met vitaliteit en bewegen op de werkvloer. 

Resultaat

Onze workshop verruimt niet alleen jouw kennis op het gebied van vitaliteit, ergonomie en beweging op de werkvloer, maar geeft je ook concrete handvatten om samen met je team vitaliteit en beweging direct in de werkdag te integreren. Jij en je collega's benutten actief de mogelijkheden van jullie werkplek, wat resulteert in een vermindering van ziekteverzuim en het voorkomen van langdurige uitval.

Locatie

Deze workshop vindt plaats in Blaricum. Het is ook mogelijk deze workshop te organiseren op één van onze andere locaties: Surhuisterveen, Eindhoven of Gentbrugge. Wil je graag dat wij bij jou langskomen? Geen probleem! Vraag naar de mogelijkheden.

Programma

12:00 uur aanvang en lunch
12:30 uur ontvangst en introductie Health2Work
13:00 uur start workshop
14:30 uur pauze met koffie/thee/fris
14:45 uur vervolg workshop
17:00 uur afsluiting

Data

De workshop wordt op de volgende data gegeven:

 • 11 juli 2024 in Surhuisterveen
 • 3 oktober 2024 in Blaricum

Kosten

Voor €199,00 excl. BTW kun je deelnemen aan deze interactieve workshop. Wij verzorgen een uitgebreide lunch en een afsluitende workshop. Na afloop ontvang je van ons online het materiaal. Dit materiaal wordt regelmatig geüpdate, waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie.

Leerdoelen

 • Heb je inzicht in dynamische hulpmiddelen en weet je hoe je ze (juist) moet inzetten
 • Maak jij en je collega's effectief gebruik van de dynamische werkplek
 • Ervaren jij en je collega's minder werkstress
 • Heb je gezonde medewerkers
 • Is er een afname van het ziekteverzuim binnen jouw afdeling/organisatie