Blog categorie: kantoor

Kies de juiste ergonomische muis!

Kies de juiste ergonomische muis!

Door intensief en langdurig gebruik van de muis kunnen gezondheidsklachten aan nek, schouder, pols en onderarm ontstaan. Kies dus de juiste muis! Lees in deze blog hoe je dat doet.

6 min
De ideale werkplek

De ideale werkplek

Door je werkplek zo optimaal mogelijk in te richten, gaat de productiviteit omhoog en kan het ziekteverzuim dalen. Het is dus zeker de moeite waard om met enkele aanpassingen je werkplek zo ergonomisch verantwoord mogelijk in te richten.

4 min
Productiever door beweging

Productiever door beweging

Bewegen is gezond, dat weet iedereen, maar wat voor invloed heeft dynamisch werken nou precies? Wat zijn de gezondheidsrisico’s van langdurig zitten, hoe kan je het voorkomen en wat zijn daarvan de voordelen? Je leest het in deze blog!

4 min
De ideale hoogte van je bureau

De ideale hoogte van je bureau

De ideale hoogte van je bureau valt en staat met de rest van de instellingen van je werkplek. Het is belangrijk om eerst goed op je bureaustoel te zitten en daarna je bureau aan te passen. Let op, de ideale hoogte van je bureau is van groot belang. Staat je bureau te hoog dan trek je je schouders op, wat uiteindelijk resulteert in nek- en rugpijn.

3 min
Duurzame tips voor de (thuis)werkplek

Duurzame tips voor de (thuis)werkplek

In je dagelijks leven maak je veel gebruik van je (thuis)werkplek, wist je dat hiervoor veel duurzame oplossingen zijn? Maar hoe verduurzaam je eigenlijk je werkplek? Lees snel verder, want wij delen graag onze tips!

4 min