Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Top 10 best gelezen blogs van 2023

Top 10 best gelezen blogs van 2023

Hybride werken is nog steeds populair en ook circulaire kantoorinrichting wordt steeds belangrijker. We hebben dit jaar weer met plezier veel ergonomische (thuis)werkplekken mogen realiseren. Bovendien hebben we dit jaar met behulp van onze gratis kennisdocument en (online) workshops werkend Nederland weer een stukje bewuster en gezonder gemaakt! We blikken terug op deze periode met de top 10 best gelezen blogs van 2023:

1. Waarom een ergonomisch toetsenbord?

Om lichamelijke klachten te voorkomen bij beeldschermwerk, is het aan te raden om een ergonomisch toetsenbord te gebruiken. Lees meer over ergonomische toetsenborden en ontdek ons aanbod in deze blog.

Lees meer

2. Hoe ergonomie kan bijdragen aan de ESG-doelstellingen van je organisatie

Ergonomie en ESG-doelstellingen (Environment, Social, Governance) kunnen heel goed samengaan. In deze blog vertellen we je hoe ergonomie kan bijdragen aan de ESG-doelstellingen van een organisatie.

Lees meer

3. Wanneer kan je de 4-Senses inzetten?

Onze hersenen verwerken continu informatie die via onze zintuigen binnenkomen. Soms pikken we op een dag zoveel prikkels op, dat we overprikkeld raken. Deze overprikkeling zorgt voor onrust. Health2Work heeft een speciale stoel ontwikkeld waarmee je je ontprikkelt: de 4-Senses. Lees in deze blog wat de 4-Senses inhoudt, voor wie het is en wanneer je het inzet.

Lees meer

4. Dynamisch werken met een ergonomische loopband

Dynamisch werken moedigt aan om gedurende de werkdag in beweging te blijven. Een voorbeeld van een dynamisch product is de ergonomische loopband. In deze blog zul je de voordelen van dynamisch werken ontdekken en hoe een loopband een waardevolle toevoeging kan zijn aan jouw werkplek.

Lees meer

5. Hoe stel ik mijn bureaustoel goed in?

We krijgen dagelijks de vraag hoe je een bureaustoel op de juiste manier instelt. Met alleen het aanschaffen van een goede bureaustoel ben je er namelijk nog niet. Wanneer je de bureaustoel niet juist instelt biedt de stoel onvoldoende ondersteuning.

Lees meer

Blog: dé top 10 ergonomische bureaustoelen | Health2Work

6. Top 10 ergonomische bureaustoelen

Een goede bureaustoel is belangrijk om gezond te blijven tijdens lange dagen achter het bureau. Een ergonomische bureaustoel kan helpen bij het voorkomen en verminderen van nek-, schouder- en rugklachten. Bekijk in deze blog de top 10 ergonomische bureaustoelen.

Lees meer

7. Hoe zorg je voor de juiste werk privé-balans op je thuiswerkplek?

Thuiswerken is bij veel werkenden al enige tijd een onderdeel van het leven. Thuiswerken brengt een aantal voordelen met zich mee, maar er zijn ook nadelen aan verbonden. Zo is de balans tussen werk en privé bijvoorbeeld vaak zoek. In deze blog geven we jou 7 tips voor de juiste balans tussen werk en privé bij thuiswerken.

Lees meer

Wat zijn de top 10 zadelkrukken

8. Dé top 10 ergonomische zadelkrukken

Een goede zithouding is belangrijk voor onze gezondheid. Zadelkrukken zijn een populair hulpmiddel om een ergonomische zithouding te bevorderen en rug- en nekklachten te voorkomen. In deze blog bespreken we de top 10 zadelkrukken.

Lees meer

9. Het huren en leasen van een ergonomische werkplek

Voor het aanschaffen van een nieuwe ergonomische werkplek is niet altijd het budget beschikbaar. Wij denken graag mee en faciliteren twee mogelijkheden voor flexibele financiering, namelijk: verhuur en lease. Lees verder en ontdek alles over flexibel financieren met Health2Work.

Lees meer

10. Bewegend leren: leuk, gezond en effectief!

De afgelopen tijd is er weinig veranderd aan het meubilair in de klas, maar het gedrag van kinderen is wel veranderd. Ontdek alles over bewegend leren in deze blog. Lees snel verder!

Lees meer

Meer blogs lezen?

In onze blogs delen wij kennis over gezond en efficiënt werken. Wij willen graag dat jij op zo’n manier werkt dat je energiek en vitaal je dag begint én eindigt! In onze blogs lees je onder andere over goede werkhoudingen, de laatste ontwikkelingen in de ergonomie en slimme ergonomische oplossingen.

Heine de Bruin
Heine de Bruin

Klanten tevredenstellen, daar kan Heine van genieten. Na zijn studie Small Business and Entrepreneurship is Heine van een deeltijdbaan naar een voltijdbaan bij Health2Work gegaan. Heine is leergierig en kreeg de ruimte om zich te ontwikkelen binnen het bedrijf. Inmiddels is hij algemeen directeur. Health2Work biedt veel ergonomische oplossingen en dat is volgens Heine de kracht van het bedrijf. “Als ik klanten adviseer over ergonomische hulpmiddelen bij fysieke klachten, dan kunnen we altijd een geschikt product leveren. Er is bij ons geen ‘nee’ te koop.”

Ga naar alle blog berichten van Heine