Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Blog categorie: zorg

Anti-decubitus ten tijde van Covid-19

Anti-decubitus ten tijde van Covid-19

Decubitus is een ernstige aandoening welke veel voorkomt als mensen ernstig ziek zijn of inactief. Decubitus ontstaat door krachten op het lichaam zoals druk en schuifkrachten. Er ontstaan beschadigingen van de huid die kunnen leiden tot verlies van een volledige weefsellaag. Juist nu is het belangrijk om snel te handelen en decubitus te voorkomen. Op dit moment gaat de aandacht voornamelijk uit naar ziekenhuizen en IC-afdelingen, maar ook in de ouderenzorg en chronische zorg speelt dit probleem.

4 min
Hygiëne en fysieke belasting in de zorg

Hygiëne en fysieke belasting in de zorg

Op dit moment is de druk op de zorg ongekend hoog en daarmee ook de fysieke belasting. Hulpmiddelen zijn noodzaak om het werk vol te houden. Daarnaast zijn de risico’s op kruisbesmetting hoog. Health2work heeft producten die het werk verlichten en kruisinfecties voorkomen.

5 min
Contactloos afleveren

Contactloos afleveren

In deze tijd is een ergonomische werkplek van belang. Steeds meer mensen zijn genoodzaakt thuis te moeten werken en zijn afhankelijk van hun thuiswerkplek. Om besmetting te voorkomen kun je vanaf nu je product contactloos laten bezorgen.

3 min
Hoe is de akoestiek in jouw werkomgeving?

Hoe is de akoestiek in jouw werkomgeving?

Een kantoortuin bevordert de interactie en kennisdeling tussen jou en je collega’s. Maar pas op! Geluidsoverlast ligt op de loer en rumoer op de werkvloer is een grote irritatiefactor op kantoor. Slechte akoestiek heeft invloed op je gemoedstoestand en productiviteit. Recente onderzoeken tonen aan dat maatregelen om geluid te verminderen tot minder stress leidt.

3 min
Het NordBed reduceert schuifkrachten en fysieke belasting

Het NordBed reduceert schuifkrachten en fysieke belasting

Het juiste zorgbed levert een grote bijdrage aan de reductie van fysieke belasting van de zorgverlener én aan de zelfredzaamheid en het comfort van de zorgvrager. Een zorgbed moet dus aan veel eisen en wensen voldoen. Met dit in gedachten heeft onze leverancie NorBed Ultra ontwikkelt. Het NordBed beschikt over unieke eigenschappen zoals de ErgoMove technologie, Up-and-Out en de RememberMe functie. In deze blog zal ik deze en andere eigenschappen van het NordBed Ultra toelichten.

5 min