Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

De Health2Work blog

Health2Work wil jou graag overtuigen van het belang van een gezonde, ergonomisch ingerichte werkplek. Dit proberen we te doen door middel van bijvoorbeeld trainingen, workshops en voorlichtingen, maar ook door middel van onze blogs. In onze blogs delen wij kennis over gezond en efficiënt werken want we willen graag dat jij op zo’n manier werkt dat je energiek en vitaal je dag begint én eindigt! In onze blogs lees je onder andere over goede werkhoudingen, de laatste ontwikkelingen in de ergonomie en slimme ergonomische oplossingen. Ook lees je hoe onze klanten met een specifieke hulpvraag heeft geholpen of hoe je je bureau goed instelt.

Top 8 centrische muizen

Top 8 centrische muizen

Heb jij tijdens je werkdag standaard last van nek- en schouderklachten? Dan is een centrische muis dé oplossing voor jou. Een centrische muis plaats je recht voor je toetsenbord. Bekijk in deze blog onze top 8 centrische muizen.

4
Wanneer kies je voor een centrische muis?

Wanneer kies je voor een centrische muis?

Een centrische muis is een muis die je recht voor je toetsenbord plaatst, hierdoor komen je armen, polsen en handen in één lijn. Wanneer kies je voor een centrische muis? Lees het in deze blog.

3 min
De keukentafel als thuiswerkplek

De keukentafel als thuiswerkplek

Het belang van een goede thuiswerkplek wordt vaak onderschat. Werk jij nog steeds aan de keukentafel? Lees dan snel onze tips voor het inrichten van een ergonomische thuiswerkplek.

4 min
De Swopper, niets zal je meer bewegen!

De Swopper, niets zal je meer bewegen!

De Aeris Swopper is een klassieker onder de bureaukrukken en is niet meer weg te denken als het gaat om ergonomie. De Swopper voorkomt rugklachten en is een mooie aanvulling/afwisseling op een bureaustoel. Lees in deze blog hoe de Swopper jou kan ondersteunen tijdens je werkdag!

4 min
De antivermoeidheidsmat, voor het reduceren van beroepsziekten

De antivermoeidheidsmat, voor het reduceren van beroepsziekten

De verschillende vormen van lichamelijk belastend werk binnen de industrie kan uiteindelijk leiden tot bijvoorbeeld rugklachten en pijnlijke gewrichten. Een antivermoeidheidsmat is een curatief middel om deze en andere klachten te voorkomen. Lees in deze blog meer over de werking van de antivermoeidheidsmat.

4 min