Ergostars tablet toetsenbord

Art.nr. 104070
Het Ergostars Tablet toetsenbord is voorzien van bluetooth en speciale mediaknoppen. Het toetsenbord is uitermate geschikt voor de Apple iPad.
Lees meer..

Aanbiedingsprijs  49,- excl. btw  59,29 incl. btw


Op voorraad
Gratis 30 dagen proefplaatsing
Uitleg proefplaatsing

Direct gratis advies: 088 240 00 60 of 
laat je bellen door een deskundige

Daarom Health2Work

  • Wij leveren onze producten snel uit voorraad, vaak binnen 48 uur.
  • Bij ons krijg je vrijblijvend persoonlijk en deskundig advies op maat.
  • Bij ons geldt een 100% tevredenheidsgarantie, als een product niet voldoet krijg je het geld terug.

Omschrijving

Het Ergostars Tablet toetsenbord heeft bluetooth en speciale mediaknoppen, het toetsenbord is in het bijzonder geschikt voor de Apple Ipad. Dankzij de ingebouwde bluetooth ontvanger kan het toetsenbord draadloos worden gekoppeld met de iPad.

Mediatoetsen

Het Ergostars keybord is voorzien van mediatoetsen, speciaal voor de iPad. Met twee uur opladen kan het Ergostars Tablet keyboard een maand gebruikt worden.

Bluetooth

Let op: indien je computer geen bluetooth heeft, bestel dan gelijk een aparte bluetooth adapter samen met je tablet toetsenbord.

Aanbevolen door professionals

  • Toetsenbord voor tablets
  • Bluetooth
  • Strak design

Specificaties

Lichamelijke klachten Nekklachten, Polsklachten, Schouderklachten
Links- of rechtshandig Links- en rechtshandig
Type aansluiting Draadloos
Voeding Accu
Oplaadbaar Ja
Type toetsenbord Mini-compact toetsenbord
Functietoetsen Ja
Sneltoetsen Nee
Compatibiliteit iPad, Mac, Windows
Toetsenbord indeling Qwerty
Geïntegreerde USB hub Nee
Breedte 8 cm
Lengte 21 cm
Dikte 1 cm

Downloads

Productsheet ≈1 MB PDF Downloaden

Vragen van klanten over Toetsenbord

Wat is RSI - KANS?

Het nieuwe woord voor RSI, Repetitive Strain Injury, is KANS, Klachten Arm, Nek en Schouder. Dit is een verzamelnaam voor allerlei ziektebeelden en pijnklachten die op enige wijze gerelateerd zijn aan arbeid en de herhaalde bewegingen, krachtsinspanningen en belastende houdingen die daarbij optreden. Werkdruk en stress spelen een rol, omdat deze leiden tot verhoogde spierspanning. Zo is ook gebrek aan beweging een risicofactor, omdat dit leidt tot verminderde doorbloeding en verhoogde spierspanning in bijvoorbeeld de nek/schoudergordel.

Meer over RSI & CANS

Waarom een los numeriek toetsenbord?

Als je het numerieke gedeelte van je toetsenbord niet of nauwelijks gebruikt, kan je beter een toetsenbord gebruiken zonder numeriek gedeelte. Echter kan een numeriek toetsenbord in sommige situaties wel handig zijn. Voor deze situaties leent een los numeriek toetsenbord zich uitstekend. Door middel van plug & play is een numeriek toetsenbord snel en makkelijk in te zetten als dat nodig is. Voor mensen die intensief gebruik maken van een numeriek toetsenbord hebben we enkele uitgebreide modellen in ons assortiment met extra functies zoals een ingebouwde calculator. 

Bekijk onze numerieke toetsenborden

Waarom een minitoetsenbord?

Compacte toetsenborden of minitoetsenborden verminderen de reikafstand naar de muis (Cook, 1998), verlagen de belasting van de onderarm en worden als meer comfortabel ervaren dan standaard toetsenborden (Van Lingen, 2003). De muis wordt bijna 2 keer meer gebruikt dan het toetsenbord. Daarom is het van groot belang dat de muis goed gepositioneerd kan worden, dichtbij het lichaam. Een standaard toetsenbord veroorzaakt bij personen die rechtshandig muizen een ongunstige positie van de arm, namelijk relatief ver van het lichaam verwijderd. Met als gevolg dat de reikafstand en daarmee de kans op klachten groter wordt. Als het numerieke gedeelte van het toetsenbord niet intensief wordt gebruikt, is een compact toetsenbord een zeer gezond alternatief. 

Bekijk onze minitoetsenborden

De volgende producten zijn misschien ook interessant

Mini USB bluetooth adapter

Mini USB bluetooth adap...

Aanbiedingsprijs  20,- excl. btw  24,20 incl. btw

 
 
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren