Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Blog categorie: zorg

Hoe houd ik mijzelf en mijn medewerkers langer gezond en vitaal?

Hoe houd ik mijzelf en mijn medewerkers langer gezond en vitaal?

Dat is de vraag die ons bezig houdt, aangezien de pensioengerechtigde leeftijd steeds hoger wordt. De zorgvraag in Nederland groeit, mede door een ongezonde levensstijl en weinig beweging. Uit onderzoek blijkt zelfs dat Nederland Europees kampioen lang zitten is. Werken aan duurzame inzetbaarheid leidt tot meer gezonde levensjaren en minder beroep op de zorgverzekering.

5 min
Het Nieuwe Werken

Het Nieuwe Werken

Een begrip waar niemand meer om heen kan. Het wordt in elke branche gebruikt en kent verschillende invalshoeken. Hieronder tref je onze visie aan op deze nieuwe ontwikkeling en schetsen wij onze taak bij de invoering van Het Nieuwe Werken bij organisaties.

4 min
Wees je bewust van een goede houding

Wees je bewust van een goede houding

Elke dag rijd ik naar onze vestiging in Surhuisterveen, ik neem plaats aan mijn bureau en ga aan de slag. Het plaatsnemen aan mijn bureau doe ik tegenwoordig erg bewust. De ene dag begin ik zittend, de andere dag stel ik mijn bureau op de juiste hoogte in en begin ik de dag met staand werken.

Die bewustwording is erin geslopen. Dit had ik nog niet toen ik net begon met mijn baan bij Health2Work.

5 min
De trippelstoel

De trippelstoel

De trippelstoel is een uitzonderlijke stoel met enorme mogelijkheden en een uitkomst voor verschillende lichaamsklachten. Lees er alles over in deze blog.

3 min
Health2Work vindt de oplossing!

Health2Work vindt de oplossing!

Merem is een behandelcentrum en heeft als doel mensen met een lichamelijke en/of cognitieve beperking of (chronische) ziekte weer een zo zelfstandig mogelijk leven teruggeven. Health2Work ondersteunt waar mogelijk met een ergonomische oplossing om dit te realiseren.

2 min