20 november 2015

Axia Smart Active is een systeem voor Axia 2.0 bureaustoelen. Het systeem helpt om jezelf een actieve werkstijl aan te leren en maakt gebruik van in de stoel ingebouwde technologie en een app voor op je smartphone. De stoel geeft een trilsignaal wanneer het tijd is om uit uw stoel te komen. Want naast een goede stoel is het erg belangrijk om regelmatig even te bewegen. 

Koffie halen, wandelend even iets overleggen met een collega, staand telefoneren, in de lunchpauze een blokje om zijn allemaal gezonde beweegmomenten. De stoel geeft u direct feedback wanneer u te lang op uw stoel zit. Door regelmatig te bewegen en uzelf een actieve werkstijl aan te leren haalt u het meeste uit uzelf en het werk. Bovendien bent u fit wanneer u weer thuis komt. Het Axia Smart Active systeem helpt en stimuleert u om een actieve werkstijl aan te leren.

Axia Smart Active App

De Axia Smart Active app geeft u advies op maat. De app vertelt hoe u uw werkstijl kunt verbeteren. U koppelt de app met het unieke signaal van uw stoel, zodat u persoonlijke feedback krijgt. Daarnaast kunt u overzichtelijke statistieken bekijken over uw zitgedrag.

De app is gratis te downloaden voor Android en IOS.

Door Djurre de Boer

'Voldoende bewegen is belangrijk. Dus kom in beweging!'

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren