Ergonomische zitoplossingen

Een goede zitoplossing is belangrijk. Maar welke zitoplossing is de juiste? Wil je zeker weten of de ergonomische bureaustoel aan de verwachtingen voldoet? Geen probleem, want je krijgt naast deskundig advies de mogelijkheid om al onze ergonomische zitoplossingen 30 dagen gratis op proef in je eigen werkomgeving te testen.

Doe de werkplektest! Welke zitoplossing is geschikt voor mij?

Of kies zelf een ergonomische zitoplossing die je gratis 30 dagen mag proberen

Een zitoplossing is heel persoonlijk.
Bel 088 240 00 60 voor deskundig advies!

Daarom Health2Work

  • Ergonomische bureaustoelen mag je bij ons 30 dagen gratis proberen.
  • Alle stoelen komen we persoonlijk leveren en instellen.
  • Levering binnen 48 uur mogelijk!
Welke oplossing is geschikt?

Vragen van klanten over ergonomische stoelen

Waarom een ergonomische bureaustoel?

De mens is niet gemaakt om acht uur per dag stil te zitten. Je moet bewegen, vaak van werkhouding veranderen en zoveel mogelijk rechtop zitten, waardoor je ademhaling vergemakkelijkt wordt. Hierdoor wordt je bloed voortdurend voorzien van zuurstof met als gevolg dat je gezondheidsklachten voorkomt en je de hele dag fit en geconcentreerd blijft. Dat is wat wij actief zitten noemen. Maar om actief te kunnen zitten, is een stoel nodig die zich aan jou aanpast, en niet andersom.  

Bekijk onze ergonomische bureaustoelen

Wat is een permanent rugcontact mechaniek?

Bij een permant rugcontact mechaniek beweegt de rugleuning continu met de rug van de gebruiker mee. De tegendruk van de rugleuning is instelbaar. De zitting blijft hierbij in de zelfde stand.

Neem contact op voor meer informatie

Wat is een synchroonmechaniek?

Het synchroonmechanisme, waarbij de zitting in een vaste verhouding tot de rugleuning beweegt, is een veelvoorkomend mechanisme. Wanneer de zitting een graad achterover kantelt, kantelt de rugleuning twee of drie keer zoveel achterover (1-op- 2 of 1-op-3). Deze mechanieken zijn veelal uitgevoerd met een gewichtsinstellingsmogelijkheid, zodat men goed in evenwicht kan zitten. Het mechaniek is blokkeerbaar in diverse standen.

Neem contact op voor meer informatie

Wat is een tiltmechaniek?

Bij een tiltmechaniek zijn de zithoek en de rughoek beide onafhankelijk van elkaar instelbaar. Als men zit, staan de rug en zitting vast in de gewenste hoek.

Neem contact op voor meer informatie

Wat is een in-balance mechaniek?

Dit mechaniek wordt gekenmerkt door de combinatie van een kantelpunt in het midden van de zitting en een rughoek van 90 graden. Doel is om het zwaartepunt van het lichaam op het kantelpunt van de stoel te krijgen. Dit zorgt voor balans. Daar heb je een rughoek van 90 graden voor nodig. Deze balans is het beste uitganspunt om op een natuurlijke manier te kunnen bewegen zonder na te denken. Het mechaniek is blokkeerbaar in diverse standen.  

Bekijk onze ergonomische bureaustoelen

Een ergonomische bureaustoel van Health2Work is ontworpen om je bewegingen te volgen en om exact de juiste steun te geven, zodat het lichaam minder wordt belast. Wil je zeker weten of de bureaustoel aan de verwachtingen voldoet? Geen probleem, want je kunt al onze ergonomische bureaustoelen 30 dagen gratis op proef in je eigen werkomgeving testen. Iedere bureaustoel wordt op locatie individueel ingesteld. Op bijna al onze bureaustoelen zit 5 jaar garantie en soms zelfs 10 jaar garantie!

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren