Ergonomische probleemoplosser

 • Gratis proefplaatsing!

  • Alle producten mag je 30 dagen lang zelf proberen
  • Ergonomisch adviseur brengt en stelt de stoel voor u in
  • Meerdere producten tegelijk op proef is geen probleem
  Bij ons geldt een 100% tevredenheidsgarantie. Niet goed, geld terug!

5 Item(s)

per pagina

Grid  Overzicht 

Ergonomische probleemoplosser

Een ergonomische probleemoplosser werkt niet alleen preventief, maar ook curatief. Bij bepaalde klachten kan een ergonomische probleemoplosser uitkomst bieden. De stoelen zijn ontworpen om het lichaam juist te ondersteunen en om een actieve houding te stimuleren.

Waarom een ergonomische bureaustoel?

Een ergonomische bureaustoel is zo ontworpen dat hij mee beweegt met je lichaam en steun geeft op de plekken waar dat nodig is. Als gevolg hiervan wordt je lichaam minder belast, voorkom je gezondheidsklachten en blijf je de hele dag geconcentreerd en fit.

Wat is een goede ergonomische bureaustoel?

Een goede ergonomische bureaustoel past zich aan aan jouw lichaam en zorgt voor ondersteuning van de natuurlijke S-vorm van de wervelkolom. Daarnaast stimuleert een goede ergonomische bureaustoel om te bewegen en een dynamische zithouding aan te nemen.

Belangrijke ergonomische oplossing

Op het gebied van ergonomische probleemoplossing raden wij veelal de stoelen aan van RH. Dit met de reden dat de stoelen een groot aantal instelmogelijkheden hebben en deze stoelen het lichaam het best ondersteunen op plekken waar dit nodig is.

Veel instelmogelijkheden

Onze ergonomische bureaustoelen zijn uitgerust met een ruim aantal instelmogelijkheden:

 • verstelbare zithoogte
 • verstelbare zitdiepte
 • verstelbare armleggers
 • rughoekverstelling
 • in hoogte verstelbare rug voorzien van opblaasbare lumbaalsteun en kantelfunctie met gewichtsinstelling

Ergonomische bureaustoel met nog meer comfort

Om je ergonomische werkplek nog comfortabeler te maken kun je je ergonomische bureaustoel uitrusten met een neksteun en gepolsterde armleggers. Op deze manier voorkom je nek- en polsklachten.

Verschil Logic 300 en 400

Het verschil tussen de Logic 300 en 400 zit hem in de lengte van de rug. Een Logic 400 is voorzien van een hoge rug en de 300 voorzien van een lage rug.

Een ergonomische bureaustoel gratis uitproberen

Wil je nu één van onze ergonomische probleemoplossers 30 dagen gratis op proef uitproberen? Klik hier om je door één van onze ergonomische adviseurs te laten adviseren. Benieuwd wat gezond en efficiënt werken voor jou kan betekenen? Bezoek onze Health2Work Academy.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren