De living office is behalve modern en origineel ook volledig ergonomisch verantwoord ingericht. Het belang van een goede ergonomische werkomgeving is bij Het Nieuwe Werken zeer belangrijk!

De Living Office van Health2Work

De living office onderscheidt zich van traditionele werkomgevingen door de toepassing van taak- en functie onafhankelijke werkplekken (Het nieuwe Werken). In een relatief kleine ruimte is een ontvangstruimte, ruimte voor informeel overleg, balie, pantry, concentratiewerkplek, een aantal flexwerkplekken en een dynamische werkplek gerealiseerd. De werkruimte is voorzien van geluidsabsorberende panelen en verlichting die de productiviteit stimuleren. Er is een duidelijke looproute gecreëerd door speels te werken met verhogingen. De muren zijn voorzien van kleurrijke prints op canvasbehang. Achterin is een teamoverlegkamer ingericht met hippe banken en bijzettafeltjes. Deze ruimte draagt niet voor niets de naam ‘green room’. De nieuwe living office van Health2Work is in 2013 gerealiseerd en dient als werkomgeving én showroom.

Living officeLiving office

Ergonomische werkplekken

In de living office is rekening gehouden met verschillende functies en taken (het nieuwe werken). Zo zijn vier flexwerkplekken gecreëerd met bench bureaus die eenvoudig met een slinger in hoogte verstelbaar zijn. De bureaustoelen zijn uitgevoerd met Smart Technology. Deze technologie geeft feedback op zitgedrag en verzamelt informatie over het gebruik. Deze werkplekken worden vooral gebruikt door buitendienstmedewerkers die een rustige plek zoeken om zaken uit te werken. De baliewerkplek is een flexwerkplek en wordt regelmatig door andere medewerkers gebruikt. Daarom is gekozen voor een elektrisch zit-sta bureau achter de vaste balie. Daarnaast hebben de vaste medewerkers een eigen werkplek. Dit alles is gericht op het nieuwe werken. Alle werkplekken zijn voorzien van dubbele monitoren, bevestigd aan flatscreenarmen. Het werken met twee schermen verhoogt de productiviteit aanzienlijk en flatscreenarmen zorgen ervoor dat iedere medewerker de schermen eenvoudig naar eigen voorkeur kan instellen. Alle werkplekken zijn voorzien van ergonomische hulpmiddelen, zoals een compact toetsenbord, ergonomische muis, documenthouder en telefoon met draadloze headset.

RH 400Living officeOxidesk

 

 

 

 

De ‘Green Room’

Onderdeel van de Living Office is de ‘green room’. Deze dankt zijn naam aan de levensgrote foto’s van bos op canvasbehang en de akoestische banken in verschillende groentinten. Deze ruimte is bijzonder geschikt voor informele overleggen. In deze ruimte kun je vergaderen volgens het nieuwe werken. De opstelling stelt gebruikers in staat ook tijdens overleg te gaan staan en lopen. De 80 inch touchscreen dient als presentatie- en schrijfbord. Kleine tafels kunnen eenvoudig worden bijgeschoven voor het ondersteunen van laptop of tablet en de poefjes bieden extra zit- en/of afzetruimte. De brede raampartij zorgt voor een lichte en heldere ruimte met natuurlijke verlichting. De verlichting sluit goed aan bij de levensgrote foto’s van het bos. De wand rechts van de ingang is voorzien van een ander behang, zodat een verzorgde en doordachte uitstraling ontstaat.

Living office - Green RoomBank met stopcontactPresentatiekamer

 

Neem contact op met Health2Work

Hoe is de werkomgeving voor uw medewerkers?

Ontvang vrijblijvend advies

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren