Op de hoofdvestigingen van Omrin zit het kantoorpersoneel sinds 2011 op bureaustoelen van Health2Work. De opdracht voor levering van stoelen is gegund na een aanbestedingstraject. 'De prijs-kwaliteitverhouding van Health2Work is gunstig. Ik ben zeer positief over het bedrijf', zegt Jan Rintjema, coördinator facilitaire zaken bij Omrin.

Omrin is het afvalbedrijf van de Friese gemeenten met verschillende vestigingen in de provincie Fryslân. Het zamelt afval in, voert reinigingstaken uit en be- en verwerkt veel afvalsoorten. Omrin is het Friese woord voor kringloop. Deze naam geeft weer waarmee de organisatie zich bezighoudt, Omrin ziet afval als grondstof. Ook het opwekken van energie door biovergisting en het verbranden van niet recyclebaar afval is een kerntaak van het bedrijf.

Alle bureaustoelen binnen de Omrin-kantoren in Leeuwarden en Oudehaske zijn geplaatst door Health2Work. Het zijn stoelen die de gebruikers op veel verschillende manieren kunnen instellen en zo geschikt zijn voor 99% van de mensen. ‘We hebben een proefplaatsing gekregen, waar mijn collega’s positief op hebben gereageerd. Ook de begeleiding bij het correct instellen van de stoelen wordt gewaardeerd’, aldus Rintjema.

Omrin is bezig met het moderniseren van de receptie. De werkplekken voldoen straks aan de nieuwste arbo-eisen. ‘Health2Work denkt mee aan alle ergonomische oplossingen binnen dit project. Zij zijn totaalleverancier, wat erg prettig is. De bedrijfsservice is goed en de lijnen zijn kort. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking.’

Neem contact op met Health2Work

Hoe is de werkomgeving voor uw medewerkers?

Ontvang vrijblijvend advies

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren